Breaking
30 مهر 1404, چ

طرز تهیه کتلت گوجه فرنگی؛ غذای سنتی یونانی

پ

معرفی کتلت گوجه فرنگی

کتلت گوجه فرنگی یا توماتو کفتدس از جزیره سانتورینی یونان سرچشمه می‌گیرد. این طرز تهیه کتلت گوجه فرنگی ترکیبی از گوجه‌فرنگی تازه، پنیر فتا و سبزی‌های معطر است که بافتی ترد بیرونی و مغزی نرم دارد. در آشپزی مدیترانه‌ای، کتلت گوجه فرنگی را به‌عنوان پیش‌غذا یا وعده سبک تابستانی سرو می‌کنند و اعتقاد دارند این خوراکی ساده، طعم واقعی گوجه سانتورینی را به خانه می‌آورد.

پ
پ

مواد لازم برای طرز تهیه کتلت گوجه فرنگی

  • 3 عدد گوجه‌فرنگی متوسط، نگینی خردشده
  • 150 گرم پنیر فتا له‌شده
  • 1 عدد پیاز قرمز کوچک، نگینی خردشده
  • 2 قاشق غذاخوری شوید تازه خردشده
  • 1 قاشق غذاخوری نعناع خشک یا تازه
  • 1 قاشق چای‌خوری بکینگ‌پودر
  • 125 گرم آرد گندم
  • نمک، فلفل قرمز و پاپریکا به میزان لازم
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و روغن سرخ‌کردنی به مقدار کافی

طرز تهیه کتلت گوجه فرنگی مرحله به مرحله

ابتدا گوجه و پیاز را نگینی خرد کنید. شوید، نعناع، پنیر فتا، بکینگ‌پودر و ادویه‌ها را به آن اضافه و مخلوط نمایید. آرد گندم و روغن زیتون را بیفزایید و تا یکنواخت شدن مایه کتلت گوجه فرنگی هم بزنید. روغن سرخ‌کردنی را در تابه داغ کنید و با قاشق از مایه کتلت گوجه فرنگی گلوله‌هایی هم‌اندازه یک قاشق بردارید. هر طرف کتلت را ۲–۳ دقیقه روی حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی شود.


ارزش غذایی و نکات تخصصی

گوجه‌فرنگی مملو از لیکوپن است؛ بر اساس مطالعات دانشگاه هاروارد، لیکوپن می‌تواند ریسک بیماری‌های قلبی را کاهش دهد. پنیر فتا حاوی کلسیم و پروتئین بالاست؛ ۱۰۰ گرم فتا حدود ۲۶۰ کیلوکالری انرژی دارد. روغن زیتون اصل با چربی‌های غیراشباع مفید به سلامت قلب کمک می‌کند و مصرف آن در طرز تهیه کتلت گوجه فرنگی ارزش غذایی غذا را چند برابر می‌نماید.


نکات کلیدی برای بهترین طرز تهیه کتلت گوجه فرنگی

  • برای طعم بهتر، از گوجه‌فرنگی‌های گوشتی یا گیلاسی رسیده استفاده کنید
  • از حرارت متوسط و روغن تازه بهره ببرید تا کتلت گوجه فرنگی شما پوست نگیرد
  • اگر مایه کتلت گوجه فرنگی شل بود، ۱ قاشق آرد نخودچی اضافه کنید تا از هم‌پاشیدن جلوگیری شود

با رعایت این نکات و طرز تهیه کتلت گوجه فرنگی، کتلت‌های شما نرم و آبدار داخل و طلایی و ترد بیرون خواهند بود.

مجله اینترنتی لادن

By لادن ثنائی

من فارغ‌التحصیل رشته روزنامه‌نگاری با گرایش هنر هستم و از کودکی به دنیای فیلم و موسیقی علاقه داشتم. فعالیت حرفه‌ای خودم را از سال ۱۳۹۸ با یک وبلاگ شخصی در زمینه نقد فیلم و سریال آغاز کردم. پس از کسب تجربه، به عنوان نویسنده در مجلات و وب‌سایت‌های مختلف سرگرمی مشغول به کار شدم و در حال حاضر، دبیر بخش هنری در یک مجله معتبر سرگرمی هستم. تلاش من این است که آخرین اخبار و رویدادهای هنری را به صورت جذاب و تحلیلی به مخاطبان ارائه دهم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *