الی گشت
تاریخ انتشار : 1395/10/09
چند نکته مهم و کاربردی هرچند کوتاه اما بسیار مفید
در ادامه با ما همراه باشید
1 - اگر هنگام گذاشتن هویج در یخچال، سر آن را ببرید مدت بیشتری تازه می‌ماند و پلاسیده نمی‌شود.
نکات مهم آشپزی و خانه داری - توصیه هایی کاربردی برای خانوم خونه

2 - اگر مهمان دارید و می‌خواهید چای شما زود آماده شود به اندازه یك استكان آب در كتری بریزید و بگذارید به جوش آید. وقتی جوشید با آن چای خود را دم كنید و سپس كتری را پركنید تا بجوشد. وقتی جوش آمد، چای غلیظ به دست آمده را رقیق كنید. دیگر فرصت بیشتری برای دم كشیدن نیاز نخواهید داشت.
نکات مهم آشپزی و خانه داری - توصیه هایی کاربردی برای خانوم خونه

3 - اگر آب گوشت را قبل از پخت بگیرید، هنگام پختن (بخصوص به شیوه بیفتك) كمتر سفت می‌شود.
نکات مهم آشپزی و خانه داری - توصیه هایی کاربردی برای خانوم خونه

4 - اگر روی گوشت مخلوط سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید 2 ساعت بماند، ترد می‌شود.
نکات مهم آشپزی و خانه داری - توصیه هایی کاربردی برای خانوم خونه

5 - اگر می‌خواهید گل كلم هنگام پخت سفید و درخشان شود، هنگام پخت كمی شیر به آن اضافه كنید.
نکات مهم آشپزی و خانه داری - توصیه هایی کاربردی برای خانوم خونه

6 - اگر می‌خواهید پوست گوجه فرنگی را بكنید، آن را در آب جوش بیندازید و سپس در آب یخ غوطه‌ور كنید. اگر قبل از این كار با نوك چاقو شیارهایی روی پوست آن ایجاد كنید، براحتی پوست گوجه فرنگی جدا خواهد شد.
نکات مهم آشپزی و خانه داری - توصیه هایی کاربردی برای خانوم خونه

7 - اگر می‌خواهید هنگام پخت، طعم گوجه فرنگی حفظ شود، به اندازه نصف قاشق چایخوری شكر به آن اضافه كنید.

8 - خش‌های ظروف بلوری را می‌توانید با خمیر دندان صیقل داده و محو كنید.

9 - گذاشتن ظرف جوش شیرین در یخچال باعث می‌شود كه بوی بد یخچال از بین برود.

10 - با گذاشتن ساقه كرفس داخل كیسه نان، می‌توانید مدت بیشتری آن را تازه نگه دارید.

11 - اگر می‌خواهید موز زمان بیشتری باقی بماند، باید آن را در فویل آلومینیومی پیچیده و در یخچال بگذارید.

12 - اگر می‌خواهید مغز گردو سالم خارج شود، آن را یك شبانه‌روز در آب نمك خیس كنید و سپس بشكنید.
منبع: بیتوته
   * سایت سهام عدالت www.samanese.ir مشاهده صورتحساب سهام عدالت
آخرین اخبار چند رسانه ای
فرصت نگار
آخرین اخبار ایران و جهان

فرصت نگار