جم پو,خرید جم کلش اف کلنز ارزان,خرید جم کلش رویال ارزان




كلم پلو شیرازی

طرز تهیه کلم پلو شیرازی,پخت کلم پلو شیرازی,آشپزی لاودان
مواد لازم:

برنج...............................................................................1 کیلو
كلم خرد شده..................................................................1 کیلو
سبزی (شوید، تره، ترخان، ریحان) خرد شده.............................نیم کیلو
پیاز................................................................................2 عدد
روغن.............................................................................به اندازه کافی
نمک..............................................................................به اندازه کافی
فلفل.............................................................................به اندازه کافی
آبلیمو.............................................................................به اندازه کافی

مواد لازم جهت كوفته ریزه:

گوشت چرخ كرده.....................................................300 گرم
آرد نخود چی...........................................................4 قاشق غذا خوری
پیاز......................................................................1 عدد
روغن...................................................................به میزان کافی
نمک....................................................................به میزان کافی
فلفل...................................................................به میزان کافی
زردچوبه................................................................به میزان کافی

طرز تهیه :
برنج را با مقداری نمك چند ساعت قبل خیس‌میكنیم، كلم‌ها را پوست كنده و به صورت خلال خرد و با نمك و فلفل و زرد چوبه سرخ‌میكنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافه‌میكنیم.

سبزی را پس از اینكه تمیز كردیم شسته و خوب خرد‌میكنیم
برنج را با نصف قاشق مربا خوری زرد چوبه‌میجوشانیم، آبكش‌میكنیم، سبزی و كلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط‌میكنیم و در قابلمه‌میریزیم و دم‌میكنیم.

طرز تهیه كوفته ریزه:
پیاز را روی گوشت چرخ كرده رنده‌میكنیم. آرد نخودچی، نمك،فلفل و زرد چوبه را اضافه‌می كنیم و خوب ورز‌میدهیم.و آنها را به صورت كوفته ریزه در‌میآوریم و سرخ‌میكنیم.. پیاز را هم خرد و سرخ‌میكنیم.

كوفته‌ها را وسط پلو‌میگذاریم تا همراه پلو دم بكشد.وقتی پلو دم كشید آن را در دیس‌میكشیم و با پیاز سرخ شده تزیین‌میكنیم.

نكته1:برای اینكه پیاز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود پیاز را كه خرد‌میكنیم مقداری نمك به آن‌میزنیم، بعد سرخ ‌میكنیم.
نكته2:می توانیم از كلم سر(قمری) یا كلم برگ استفاده كنیم.

منبع:www.beytoote.com

 
همچنین مشاهده کنید
آشپزی لاودان,طرز تهیه انواع پلو و چلو و ته چین,پلو,ته چین آشپزی لاودان,طرز تهیه انواع خورشت,انواع خورش,خورشت آشپزی لاودان,طرز تهیه انواع آش و سوپ و حلیم,سوپ,آش,حلیم آشپزی لاودان,طرز تهیه انواع کوکو و کتلت,انواع کتلت,شامی آشپزی لاودان,طرز تهیه انواع کیک و شیرینی,کیک,انواع کیک آشپزی لاودان,طرز تهیه انواع دسر,انواع دسر و ژله,دسر آشپزی لاودان,طرز تهیه انواع غذای فست فود,پیتزا,ساندويچ

آخرین اخبار چند رسانه ای
آخرین اخبار ایران و جهان