جم پو,خرید جم کلش اف کلنز ارزان,خرید جم کلش رویال ارزان




خورش بادمجان

طرزتهیه خورش بادمجان,پخت خورشت بادمجان,آشپزی لاودان
مواد لازم:

گوشت گوسفندي بدون استخوان............................................................750 گرم
بادنجان قلمي...................................................................................11-10 عدد
پياز سرخ شده..................................................................................3 قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي متوسط...........................................................................5-4 عدد
غوره بي دانه....................................................................................يك دوم فنجان
آبغوره.............................................................................................يك دوم فنجان
رب گوجه فرنگي................................................................................نصف فنجان
نمك و فلفل.....................................................................................به قدر كافي

طرز تهیه :

گوشت را خرد كرده ، مي شوييم و با كمي روغن تفت مي دهيم تا به روغن بيفتد. پياز سرخ شده را با 3 ليوان آب وكمي فلفل با حرارت ملايم مي پزيم. پوست بادنجان را پس از شستن گرفته، وسط آن را شكاف كوچكي داده، در كاسه آب نمك قرار مي دهيم.

بعد از20 دقيقه آن را در آبكش قرار مي دهيم تا آب بادنجان ها كشيده شود. بادنجان ها را با حرارت متوسط سرخ مي كنيم، تا مغزپخت شوند. بعد از سرخ شدن بادنجان، غوره و رب گوجه فرنگي را تفت مي دهيم و به خورش اضافه مي كنيم.

بعد از پخت گوشت، به مدت ده دقيقه بادنجان ها را كنار گوشت مي چينيم. آبغوره و نمك را نيز اضافه مي كنيم. بعد از جا افتادن خورش آن را در ظرف مي كشيم. بادنجان ها را با گوجه فرنگي هاي حلقه اي و سرخ شده تزئين مي كنيم. خورش بادنجان را با مرغ هم مي توان درست كرد.

در صورت تمايل مي توانيد به جاي آبغوره، نصف فنجان آب انار اضافه كنيد كه بسيار خوشمزه خواهد شد.

منبع:www.beytoote.ir

 
همچنین مشاهده کنید
آشپزی لاودان,طرز تهیه انواع خورشت,انواع خورش,خورشت آشپزی لاودان,طرز تهیه انواع آش و سوپ و حلیم,سوپ,آش,حلیم آشپزی لاودان,طرز تهیه انواع کوکو و کتلت,انواع کتلت,شامی آشپزی لاودان,طرز تهیه انواع کیک و شیرینی,کیک,انواع کیک آشپزی لاودان,طرز تهیه انواع دسر,انواع دسر و ژله,دسر آشپزی لاودان,طرز تهیه انواع پلو و چلو و ته چین,پلو,ته چین آشپزی لاودان,طرز تهیه انواع غذای فست فود,پیتزا,ساندويچ

آخرین اخبار چند رسانه ای
آخرین اخبار ایران و جهان